LANGUAGE:
 
select
 
 
Kerckhaert on Youtube
 
Kerckhaert on Twitter
 
Kerckhaert on Facebook
 

Skip Navigation LinksNews

We Care: onze maatregelen.

Published on:april 10, 2020

Facebook Twitter

Lees hier al onze maatregelen. Because We Care!

*|MC:SUBJECT|*

Geen prijsverhoging in 2020!

Tijdens deze periode worden normaal de jaarlijkse prijsverhogingen binnen Kerckhaert doorgevoerd. Ondanks dat deze steeds gebaseerd zijn op veranderingen in de kostenstructuur zullen de prijsverhogingen dit jaar niet worden gehanteerd.
Meer lezen? Klik op de knop hieronder.
Meer lezen

WE CARE pack aanbieding

Wij bieden met ingang van 1 april een pakket gebruiksartikelen aan tegen zeer scherpe prijzen waar je als hoefsmid echt je voordeel mee kunt doen. Niet om onze omzet verder omhoog te brengen maar puur als steun in de rug. Op een selectie van artikelen is een tijdelijke korting van 25% geheven. 
Klik door om te zien om welke producten het gaat.
Producten in korting

Petitie dierenverzorgers op lijst vitale beroepen

Wanneer Nederland naar een lock down zou overgaan zullen dierenartsen, hoefsmeden en anderen hun beroep niet meer kunnen uitvoeren omdat ze niet op de lijst met vitale beroepen staan. Daar willen wij verandering in brengen... u toch ook?
Klik hieronder om meer te lezen over de petitie dierenverzorgers.
Meer lezen

WE CARE - advies

Wij hebben relevante overheidsmaatregelen en adviezen samengevat in een document voor de verschillende landen in de Benelux. Mocht je hierover vragen hebben, proberen wij jou zoveel als mogelijk hierbij te helpen.
Klik op de knop om meer te weten te komen over deze maatregelen en wat ze voor jou betekenen.
Adviezen
Uitstel betaling mogelijk
Voor onze smeden in de Benelux die in liquiditeitsproblemen zouden raken vanwege de huidige corona crisis. Is er de mogelijkheid om een uitstel van betaling aan te vragen indien dat gewenst is. Klik op de knop hieronder om meer te lezen over de voorwaarden en hoe het in zijn werk gaat.
Voorwaarden