HOME

BEDRIJF

PRODUCTEN

CONTACT

RUITERSPORT

 

Welkom op de website van de Koninklijke Kerckhaert Hoefijzerfabriek in België

Bij de Koninklijke Kerckhaert Hoefijzerfabriek vind je alle producten voor de professionele hoefsmid onder 1 dak. Hoefijzers, hoefnagels, gereedschappen, hoefverzorgingsproducten en meer dan 1800 andere artikelen, alle van toonaangevende merken, zijn direct uit voorraad leverbaar.

Bezoek ook onze winkel in Temse voor een persoonlijk advies en volg de successen van collega’s wereldwijd, op de Hall Of Fame.

Kerckhaert: Dedicated to excellence
Samen met hoefsmeden maken wij het verschil en dat al sinds 1906.Diamond® producten zijn een aanwinst voor zowel uw werk als uw bedrijf

DIAMOND® ALLIANCE

De Diamond® Alliantie is een denktank van innovators, opgericht door de Koninklijke Kerckhaert Hoefijzerfabriek. De kern wordt gevormd door een groep toegewijde deskundigen, uit verschillende industrieën.

Door individuele sterke punten te combineren met innovatie en geavanceerde productietechnologie, zijn wij in staat de industrienormen te verhogen en u een betere ervaring te bieden. Door synergie kan Diamond® betere producten maken en meer bijdragen aan zowel uw werk als uw bedrijf.

Dit maakt Diamond® een van de meest populaire gereedschapsmerken ter wereld.
MORE INFO

hybrid™ BETEKENT: HET BESTE VAN ALLES

Waarom heeft Kerckhaert de naam HYBRID gekozen?

De Koninklijke Kerckhaert Hoefijzerfabriek ontwikkelde de HYBRID™ hoefnagel om eenvoud te brengen en tegelijkertijd de hoefsmid meer opties te bieden.

Door de beste eigenschappen van de meest populaire hoefnagels te combineren met de superieure productietechnologie van Liberty was het mogelijk een volledig nieuwe hoefnagel te ontwikkelen, die altijd betere resultaten geeft.


EIGENSCHAPPEN

  • Extra sterk en duurzaam
  • Extra lengte
  • Betere nagelhoek
  • Perfect in combinatie met zolen
  • Extra scherp & extra glad voor minder beschadiging
  • Altijd consequente kwaliteit: 250 KOPEN = 250 GEBRUIKEN
  • Verkrijgbaar in traditioneel staal of met Cu Shield Technology™MEER INFOEMAIL OM TE BESTELLEN

Subscribe to our newsletter

Extra Sound Racing

© 2018 - Dedicated Kerckhaert Partner